Mildenburg 25, 3328 JE Dordrecht | tel. 078-6213872 | mob. 06-22067134 | kvk 23081633

Snel en verantwoord leren rijden

Conny

Conny de Kreek

Rij-instructrice
Dordrecht


Sinds 1996 geef ik rijles en heb al heel wat nieuwe weggebruikers afgeleverd. Op mijn achttiende (1980) heb ik zelf mijn rijbewijzen B en E gehaald. Later is daar rijbewijs A aan toegevoegd.In april 2014 heb ik het certificaat faalangstinstructrice behaald. In 2016 ADHD / autisme.

Kwaliteit is voor mij heel belangrijk. Mijn streven is om van iedere leerling een veilige en sociale weggebruiker te maken. Je investeert in je eigen veiligheid, en in die van je medeweggebruikers, met een goede rijopleiding.

Zoals je leest heb ik heel wat rijervaring die ik graag aan je overdraag bij de rijlessen.

Leer je theorie tegelijk met je praktijk

Het is de combinatie die het maakt


Autorijles bestaat uit twee belangrijke delen: De praktijk en de theorie. Voor het praktische gedeelte ben je bij Autorijschool Conny aan het juiste adres. Door de juiste lessen, de juiste situaties en ervaring leer je om het voertuig op een goede en veilige manier te bedienen.

Natuurlijk help ik graag bij het gehele pakket, zo ook het Theorie-examen. Voor vragen waar je tegenaan loopt bij het theoretische gedeelte kan je altijd terecht tijdens de rijlessen.

Waar kan ik oefenen?

Er is een theoriecursus in Dordrecht. Voor verdere informatie: www.powertheorie.nl

Theorie-examen aanvragen?

Het theorie-examen bestaat uit 65 vragen. Daarvan gaan er 25 vragen over gevaarherkenning (13 goed), 28 vragen over verkeersinzicht (25 goed) en 12 vragen over verkeersregels/kennis (10 goed). Voor een deel van deze vragen geldt dat je ze gewoon moet leren. Er zijn nou eenmaal regels die je moet kennen. Een ander deel van de vragen zijn gevaarherkenningsvragen. Hierbij is de combinatie met je praktijk lessen die je wekelijks bij ons volgt een belangrijke ervaring die je kan gebruiken bij je theorie-examen.

Theorie wordt afgenomen bij het CBR b.v. in Barendrecht of Schelluinen. 

Let op! Vraag je theorie-examen alleen bij het CBR zelf aan en niet via een partij die je vindt op Google!
Klik hier om direct bij het CBR aan te vragen