Mildenburg 25, 3328 JE Dordrecht | tel. 078-6213872 | mob. 06-22067134 | kvk 23081633

Snel en verantwoord leren rijden

Conny

Conny de Kreek

Rij-instructrice
Dordrecht


Sinds 1996 geef ik rijles en heb al heel wat nieuwe weggebruikers afgeleverd. Op mijn achttiende (1980) heb ik zelf mijn rijbewijzen B en E gehaald. Later is daar rijbewijs A aan toegevoegd.In april 2014 heb ik het certificaat faalangstinstructrice behaald. In 2016 ADHD / autisme.

Kwaliteit is voor mij heel belangrijk. Mijn streven is om van iedere leerling een veilige en sociale weggebruiker te maken. Je investeert in je eigen veiligheid, en in die van je medeweggebruikers, met een goede rijopleiding.

Zoals je leest heb ik heel wat rijervaring die ik graag aan je overdraag bij de rijlessen.

Jij zit met je handen aan het stuur

De instructeur bepaalt de kwaliteit, de leerling de snelheid van de rijopleiding!

De praktijklessen worden gegeven in een rookvrije auto met airconditioning. Je hebt altijd dezelfde instructrice, dit maakt het persoonlijker en ik hoop dat je je op je gemak zult voelen.

Hoeveel lessen heb ik nodig?

Gemiddeld heb je 30 tot 40 lessen van 60 minuten nodig tot het eerste examen. Dit is echter een gemiddelde en is ook afhankelijk van je motivatie.Het gaat om het verantwoord leren auto rijden, en niet om zo snel mogelijk op examen te gaan. De instructeur bepaalt de kwaliteit, de leerling de snelheid van de rijopleiding.
Wist je trouwens dat het gemiddelde voor vrouwen/meisjes 10% hoger ligt? Maar ik bewijs graag het tegendeel samen met jou.

Wat is het plan?

Ik geef les volgens het faseleerplan. Dit is vergelijkbaar met de R.I.S. methode, alleen hoef je je vorderingen niet tussentijds aan een examinator te laten zien. Op je instructiekaart worden de vorderingen bijgehouden. Ik adviseer twee keer per week lessen te volgen. De vorige les ligt dan nog vers in het geheugen, waardoor er sneller naar een volgend onderdeel overgegaan kan worden.

Er dient direct na afloop van de les afgerekend te worden. Vooruitbetalingen worden ook op deze leskaart afgetekend. Zie voor de prijzen de prijslijst.